Студио nada е основано през 2020 година от арх. Антонина Тритакова и арх.Георги Събев.

Работата ни се простира във всички аспекти, които позволява професията и отвъд – градоустройство, обществени сгради и пространства, многофамилни и еднофамилни сгради, артистични инсталации, прототипиране и продуктов дизайн.

Студиото взима участие в редица национални и интернационални конкурси, където печели множество признания и награди.

Наши проекти биват публикувани в множество международни архитектурни платформи, списания и книги. Студиото взима активно участие в различни събития и изложби. Успоредно с архитектурната си дейност студиото развива и експериментална изследователска дейност под формата на работилници.

Наша основна цел е  изграждането на качествена архитектурна среда за обитаване, която да отговаря на световните стандарти. Среда, която да вдъхновява и провокира търсенето на нестандартни решения, иновативното използване на наличния ресурс и материали, експериментиране с традиционните строителни материали и насочването им към бъдещето.

Уникалността на продукта идва от начина ни на работа. Всеки човек има лична индивидуалност и разбиране за живота. Всяка среда, в която се намесваме, има лична история и отпечатък. Времето, в което живеем, има своите специфики и потребности. Ние работим с тези и много други фактори, за да изведем не продукт, а една мечта.

Уникалността на нашата работа идва в изключителната гъвкавост, която сме изградили, благодарение на всеобхватността на професията ни. Няма невъзможни неща в нашите очи  те се разглеждат   единствено като потенциал, който очаква да бъде открит в ограниченията на средата, в която сме поставени да творим. Балансът е в основата на нашата работа. Баланс на средства, функционалност, естетика, експерименталност, иновативност и рационалност.

ЕКИП

антонина тритакова
Антонина Тритакова

основател

георги събев
Георги Събев

основател